Veilig winkelen

Meneer Kees VOF behandelt jouw gegevens met de grootste zorg.       
Zo zullen wij jouw gegevens nooit doorspelen of verkopen aan derden, zoals ook op onze 'privacy' pagina is te lezen.
Om te voorkomen dat jouw gegevens worden onderschept en toch bij derden terecht komen, hebben we diverse maatregelen genomen.
Hierdoor wordt de veiligheid van jouw gegevens volledig gewaarborgd.

SSL
Secure Socket Layers (SSL) is een wereldwijd gebruikt geavanceerd beveiligingssysteem voor het internet. SSL versleutelt jouw gegevens en beschermt deze tegen 'afluisteren'. Onderschepte gegevens zijn door de codering onleesbaar en zodoende beveiligd tegen misbruik door derden.

Het SSL protocol omvat:

End point authentication: de identiteit van de server waarmee gecommuniceerd wordt, staat vast en wordt niet gesimuleerd door iemand met minder goede bedoelingen.

Message integrity: de data uitgewisseld met de server, worden onderweg niet onderschept en aangepast. Indien dat wel gebeurt, kan dat makkelijk gedetecteerd worden.

Confidentiality: de data worden versleuteld. Een hacker kan geen informatie lezen door de data (pakketjes) op het internet te onderscheppen. Nagenoeg alle browsers ondersteunen het SSL protocol.

Wat beveiligt VOF Meneer Kees?

Online betalingen worden nooit uitgevoerd op de server van VOF Meneer Kees, maar op de (ook door SSL beveiligde) server van Multisafepay.com, indien je betaalt met iDEAL, creditcard of een eenmalige machtiging verstrekt. Voor jouw veiligheid zul je worden uitgelogd, wanneer de website gedurende dertig minuten openstaat en je er geen gebruik van maakt. Eventuele gegevens van jouw winkelwagen blijven daarbij bewaard.

Een door SSL beveiligde site is altijd herkenbaar aan de beginletters van het adres namelijk: https en aan het slotje dat er net voor staat.

Wat kunt u zelf doen?


Ga zorgvuldig met wachtwoorden om. Jouw wachtwoord is strikt persoonlijk, geef jouw gebruikersnaam en wachtwoord daarom aan niemand anders, of wijzig het daarna. Veel browsers geven je de mogelijkheid om jouw gebruikersnaam en wachtwoord op jouw computer te bewaren. Gebruik deze optie alleen op jouw eigen computer, beter nog: gebruik deze optie nooit.

Voorkom het gebruik van onveilige wachtwoorden. Wachtwoorden die voor de hand liggen, zijn onveilig. Laat jouw wachtwoord uit zowel letters als cijfers bestaan. Wijzig jouw wachtwoord regelmatig.